Op de dikke banden fiets

Met onze kleindochter een stukje fietsen Hardwerd Burgwerd om, is ook een leuke training. Naar de paarden en koeien kijken. Ze brabbelt  op haar manier de hele tocht.

Pake en Beppe vermaken zich dan ook best.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Eindelijk weer op de tandem

Na veel drukte, phpd (pijntje hier pijntje daar) en een stevige rug blessure hebben we een leuk tochtje door het Friese land gemaakt. Het gaf ons direct weer het vakantie gevoel. Zoals het er nu voor staat vertrekken we zo rond 30 mei , ijs en weder dienende.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Fietsvakantie 2018

Na een jaar niet gefietst te hebben kriebelt het toch weer. We gaan een groot gedeelte van de Internationale Hanzesteden route fietsen. We volgen de route tot Hamburg en gaan dan naar het zuiden langs de Elbe. In de buurt van Maagdenburg pakken we de route weer op richting Nederland om ergens bij Venlo het land weer binnen te komen.

We zullen onze belevenissen op dit blog bij houden. Het blog is dus weer operationeel nadat het een paar weken uit de lucht is geweest. Er zijn wat dingen op het technische gebied aangepast en het draait nu weer optimaal.

Veel voorbereidingen hebben we niet meer voor deze fietstocht, het is alleen wachten op goed weer. We starten denken wij eind mei begin juli.

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Test bericht

Testbericht Ipad.

Dit is een  berichtje verstuurd van de Ipad. Onze kleindochter fier bij beppe op de arm. Altijd feest als ze bij Pake en Beppe is.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen